Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of D:\www\bithatworks.nl\www\includes\menu.inc).

Business Intelligence That Works 2.0

Welkom bij de vernieuwde website van Business Intelligence That Works !

Deze website zag het levenslicht in 2006. In die tijd was het begrip Business Intelligence (BI) in opmars. Met name grote bedrijven hielden zich hiermee bezig. Maar ook met: Corporate Performance Management (CPM), Enterprise Information Integration (EII), Enterprise Application Integration (EAI). IT consultants communiceerde in die tijd bij voorkeur in 2 of 3 letterige acroniemen. Voor de leek was dit al snel moeilijk te begrijpen. Deze site introduceerde het BI Buzz Woordenboek, een handige zoekfunctie voor hype- of buzz-woorden. Sommige buzz-woorden van toen zijn nu ingeburgerd, maar de meesten worden nog slechts weinig gebruikt. Nieuwe hypewoorden zijn ontstaan. Dit zijn geen 2 of 3 letterige acroniemen meer. Big Data, Analytics, Predictive Analysis zijn de nieuwe buzz-woorden van deze tijd!

Er zijn dus voldoende redenen aanwezig om deze site te te moderniseren. Artikelen zijn aangepast aan deze tijd. Tevens is de site voorzien van een nieuwe look en feel. De komende tijd zullen nieuwe artikelen worden toegevoegd. Deze zullen de topics van deze tijd behandelen. Tegelijkertijd zal deze site nog worden voorzien van nieuwe functionaliteit. Denk hierbij aan: integratie met Social Media, discussiemogelijkheden en speciale content voor geregistreerde gebruikers. Houd deze site dus in de gaten de komende tijd.

Reacties

Inmiddels is functionaliteit toegevoegd om berichten te delen op facebook, via Google+, LinkedIn of Twitter